За Ексел Дент

ЕКСЕЛ ДЕНТ е компания с дългогодишен опит в търговията със стоматологични изделия. От създаването си през 1997 г, фирмата предлага на професионалния дентален пазар висококачествени и иновативни продукти в областта, като е тясно специализирана в ендодонтията.

ЕКСЕЛ ДЕНТ стартира своята дейност като официален представител на VDW, Германия – една от водещите сили в разработването на иновативни ендодонтски концепции и до днес фирмата ни е тясно специализирана в предлагането на цялостна продуктова гама за провеждането на модерно ендодонтско лечение.

В годините фирмата ни разшири своята дейност и понастоящем ЕКСЕЛ ДЕНТ е партньор на доказали се производители в областта на денталната медицина:

Ние сме оторизиран сервиз на VDW GmbH за България и извършваме гаранционно и извънгаранционно обслужване на предлаганата апаратура.

ЕКСЕЛ ДЕНТ е фирма с малък колектив, но функционира с голямото убеждение, че пулсът на една компания се определя не само от нейния екип, но и от връзката с нейните клиенти. Затова държим на качественото обслужване и коректно отношение. Водещи в ежедневната ни работа са отговорността и честността и се стремим да бъдем динамични и ефективни, така че да отговорим на изискванията на нашите клиенти.

РАЗВИВАМЕ СЕ ЗАЕДНО!

Партньори