Доставка

 

 

„Ексел Дент“ ЕООД извършва безплатна доставка за гр. София.

 

За страната доставката е безплатна: при поръчки над 50 лв., без фиксиран час за доставка, за пратки до 5 кг. Разходите по доставка под тази сума, са изцяло за сметка на Получателя.

 

Поръчки, заявени до 13 часа, в дните понеделник – петък, се доставят на следващия работен ден.

Поръчки, заявени след 13 часа, в дните понеделник – петък и в дните събота-неделя, се доставят на втория работен ден.

Експресни поръчки за деня, се изпълняват с куриерска фирма и са изцяло за сметка на клиента (за град София).

 

 

 

Фирма „Ексел Дент“ ЕООД доставя пратките с куриерска фирма Рапидо, в рамките на 24 или 48 часа. Цени и условия за доставка и наложен платеж може да видите на www.rapido.bg.

 

Доставката на Вашата поръчка се извършва с куриерска фирма или от наш служител, на указания от Вас адрес, всеки делничен ден от 9.00 до 17.30 часа. Доставки не се извършват в неделя, официални празници/почивни дни или извън указаните часове.

 

Възможна е доставка и с всяка друга куриерска компания, по желание на клиента, на цени, по действащите тарифи за превоз на пратки на съответната компания, валидни към момента на получаването на поръчката. При желание за доставка с друга куриерска фирма, цената за доставка на стока се определя на база тегло, размер и дестинация, съгласно цените на избраната куриерска фирма. Тези ценови листи са достъпни на интернет сайтовете на фирмите.

 

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, „Ексел Дент“ ЕООД се задължава да уведоми Потребителя за това и да посочи нова дата на доставка.