ЗА ЕКСЕЛ ДЕНТ

ЕКСЕЛ ДЕНТ е компания с дългогодишен опит в търговията със стоматологични изделия. От създаването си през 1997 г, фирмата предлага на професионалния дентален пазар висококачествени и иновативни продукти в областта, като е тясно специализирана в ендодонтията.

ЕКСЕЛ ДЕНТ стартира своята дейност като официален представител на VDW, Германия – една от водещите сили в разработването на иновативни ендодонтски концепции и до днес фирмата ни е тясно специализирана в предлагането на цялостна продуктова гама за провеждането на модерно ендодонтско лечение.

В годините фирмата ни разшири своята дейност и понастоящем ЕКСЕЛ ДЕНТ е партньор на доказали се производители в областта на денталната медицина:

  • VDW GmbH (Германия): пълна гама ендодонтски инструменти и апарати
  • Schlumbohm GmbH (Германия): модулна ендодонтска система EndoPilot – ендомотор, апекслокатор и обтурация с Downpack и Backfill
  • Kentzler Kaschner Dental (Германия): кофердам – платна, клампи, аксесоари
  • ADM, a.s. (Чехия): фиброглас влакна
  • Vanetti SA (Швейцария): диамантени и карбидни борери
  • American Eagle Inc. (САЩ): висококачествени диагностични, пародонтологични и ресторативни инструменти

Ние сме оторизиран сервиз на VDW GmbH за България и извършваме гаранционно и извънгаранционно обслужване на предлаганата апаратура.

ЕКСЕЛ ДЕНТ е фирма с малък колектив, но функционира с голямото убеждение, че пулсът на една компания се определя не само от нейния екип, но и от връзката с нейните клиенти. Затова държим на качественото обслужване и коректно отношение. Водещи в ежедневната ни работа са отговорността и честността и се стремим да бъдем динамични и ефективни, така че да отговорим на изискванията на нашите клиенти.

РАЗВИВАМЕ СЕ ЗАЕДНО!

ПРИ НАС В ЕКСЕЛ ДЕНТ

Динамиката и надграждането на идеи, познания и портфолио са търсени упорито и с желание. Вярваме, че развитието на уменията и компетенциите ни е свързано пряко с Вашите амбиции и стремежи за усъвършенстване. В подкрепа и допълнение на това, организираме курсове и лекции, както за настоящи, така и за бъдещи дентални специалисти.

СТРЕМИМ СЕ

Да подбираме за Вас продукти с най-високо качество, на конкурентна цена. Залагаме на предлагането само на продукти с гарантиран произход и защитено качество, на които да можете да се доверите.

СТАРАЕМ СЕ

Да печелим доверието на всеки от клиентите си ежедневно. За нас работата в партньорство с подбрани дистрибутори е възможност да станем едно от най-разпознаваемите имена в предлагането на стоматологични материали, синоним на качество, гъвкавост и коректност.

ПАРТНЬОРИ

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ МЕСЕЧЕН КАТАЛОГ